معرفی جدیدترین
جدیدترین نرمافزار حسابداری چه شاخص هایی دارند؟
تکنولوژی همواره ماهیتی رو به رشد و مترقی داشته داشته است. میتوان گفت این ماهیت به تمام ابزار های که ما روزانه از آن ها استفاده می کنیم،تسری یافته است. ماشینی که سوار میشوید، گوشی که در دست دارید و رایانهای که با آن کار میکنید، هر یک به نحوی دائماً درگیر پیشرفت، توسعه و بهبود هستند. در دنیای نرم افزار این پیشرفت ها بسیار سریع تر روی می دهند. در نتیجه نرمافزار حسابداری نیز از این قاعده مستثنی نیست.
اصولا هدف از پیشرفت و ارتقای نرم افزار چیست؟
همیشه هدف از توسعه یک نرمافزار بهبود قابلیتهای پیشین و ایجاد قابلیتهایی جدید است و این کار به صورت مرحله به مرحله انجام خواهد شد. همواره خریداران نیز با این پرسش به سراغ محصول جدید خواهند رفت که اساساً این نسخه جدید چه تفاوتی با نسخه اولیه دارد؟ چه چیزی ما را مجاب به خرید نسخه جدید میکند؟ آیا در نسخه جدید قرار است قابلیت جدیدی به دست آوریم؟ ما اینجا هستیم تا به این دست پرسشها در مورد جدیدترین نرمافزار حسابداری پاسخ گفته و تلاش کنیم تا با پردهبرداری از تفاوتهای عمده و قابلیتهای نوین جدیدترین نرمافزار حسابداری ، پاسخی منطقی و جامع به این پرسش داشته باشیم.
رابط کاربری گرافیکی قوی، انقلابی در این عرصه بود
مهم ترین ویژگی های جدیدترین نرم افزار های حسابداری
اصلیترین انقلابی که در طراحی و تولید انواع جدیدترین نرمافزار حسابداری رخ داد، تبدیل آن از یک ابزار اختصاصی و تخصصی به یک ابزار برای عامه مردم بود. در حالی که نرمافزارهای ابتدایی تنها برای کاربری حسابداران طراحی شده بودند، در یک نرم افزار جدید حسابداری مانند هایسافت، نیاز به دانش تخصصی حسابداری نمی باشد. به دلیل طراحی خوب همه ی صنوف با هر میزان دانش مختصر می توانند با نرم افزار حسابداری فروشگاهی های سافت کار کنند و نیاز هایشان را بر طرف نمایند.
در ابتدا پیچیدگیهای شدید نرمافزار و لزوم داشتن دانش کافی در حیطه علم حسابداری و فنون و قواعد آن، باعث میشود تا تنها حسابداران بتوانند از آن استفاده کنند اما امروزه تنها با داشتن سوادی در حد خواندن و نوشتن در کنار نوشتن و جمع زدن اعداد، میتوانید با سادگی با یک نرمافزار حسابداری استاندارد کار کنید.
رابط کاربری گرافیکیتر؛ سهولت کاربری بیشتر
انقلاب بعدی که باعث ورود انواع مختلف جدیدترین نرمافزار حسابداری ، به دنیای جدید شد، توسعه و بهبود رابط کاربری گرافیکی بود. در حالی که در گذشته شما با انبوهی از اعداد، ارقام و گرافهای خطی خام روبرو بودید، امروزه با یک رابط گرافیکی جذاب، گویا و کاربردی مواجه هستید. این توسعه و بهبود رابط گرافیکی در انواع جدیدترین نرمافزار حسابداری باعث شد تا این نرمافزار بیش از پیش کاربردی و مناسب برای کاربری اقشار مختلف باشد.
ایجاد یک اتوماسیون مالی، بدون این نرمافزارها غیرممکن است
آنچه که همیشه در ورژنهای جدیدتر باعث جلب نظر و رضایت کاربران خواهد شد، از یک سو افزایش میزان اتوماسیون و امور اتوماتیک در هسته نرمافزار و از سوی دیگر هماهنگی با سایر بخش ها مانند انبار است. همه افراد علاقه دارند تا نیازها و خواستههای تکراری آنها به طور اتوماتیک و پیشفرض انجام شوند. بسیاری از امور حسابداری بدون اینکه نیازی باشد تا دستوری ایجاد یا داده جدید وارد کنید، به صورت اتوماتیک پس از هر خرید به صورت موجودی انبار به روزرسانی می شود. همچنین می توانید تمامی گـزارشهای خـرید و فروش را بر اساس اسناد حسـابداری ثبت کند.
در نرم افزار حسابداری های سافت با استفاده از جدیدترین و به روز ترین شاخص های نرم افزاری اداره ی کلیه ی امور به راحتی میسر می باشد و همه چیز تحت کنترل شما خواهد بود.